Távfelügyelet

Rendszerfelügyelet és helpdesk

A rendszerfelügyeleti tevékenységünk elsődlegesen távközlési, adatátviteli, informatikai hálózatok, műszaki rendszerelemek távoli monitorozását, az észlelt hibák beazonosítását és megoldását fedi le, saját telephelyen vagy az ügyfelekhez kihelyezetten működő rendszerfelügyeleti és helpdesk csoportjaink által, 24 órás munkavégzéssel. Ügyfeleink nyugodtak lehetnek, mi figyelünk!

Call Center szolgáltatás

Több, mint tíz éves tapasztalattal üzemelő telefonközpontunkban bejövő hívások fogadását, valamint kimenő kampányok (tartozáskezelés, akciók, tájékoztatások) lebonyolítását vállaljuk megbízóink felé.

Flottafelügyelet

A “Pandant Flotta” a Pandant TMSZ Kft. legmodernebb, GPS technológiát felhasználó műholdas flottakövető szolgáltatása. A rendszer tetszőleges időzítéssel tájékoztatja a szállító jármű tulajdonosát a járműve pozíciójáról, valamint az általa kért egyéni mutatók aktuális alakulásáról. A 24 órás, magas szakmai színvonalú diszpécserszolgálat és a modern kommunikációs szoftver biztosítja a naplózást és a folyamatos figyelőszolgálatot. Emellett az ügyfél saját igényeinek megfelelően választhatja ki a jelentések gyakoriságát, tartalmát, a megfigyelt mutatók összetételét.

Gépjárművédelem

A GPS-en keresztül működő, műholdas helymeghatározáson alapuló rendszer a beépített riasztó és vezérlő egység segítségével érzékeli a járműbe történő illetéktelen behatolást, majd mobiltelefon segítségével riasztást küld a 24 órás diszpécserközpontba. Itt a riasztás pillanatától fogva nyomon követik a jármű mozgását, az országos lefedettségű kivonuló szolgálattal együttműködve pedig elősegítik az ellopott jármű gyors megtalálását, valamint a szükséges hatósági intézkedést. A jármű külföldi védelméhez az EUROWATCH 33 európai országban üzemelő vagyonvédelmi szolgáltatóinak egyedül­álló hálózatát vehetik igénybe. Igény szerint megrendelőinknek biztosítjuk a távoli leállítási lehetőséget.

Jelzőrendszeres távfelügyelet

Több, mint tíz éve Magyarországon is fontos ügy az idős és fogyatékossággal élő emberek kihívásokkal teli élete. Számos alapítvány, intézmény, egyesület jött létre ezen emberek és családjaik megsegítésére. Ezen felül hazánkban kötelezően hatályos jogszabály írja elő a 10 ezer főnél nagyobb lélekszámú települési önkormányzatok részére a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás bevezetését, hogy az idős, beteg, esetleg fogyatékos emberek kielégitő ellátásban részesülhessenek. Erről rendelkezik az 1993. évi III. törvény – a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról. Az általunk forgalmazott jelzőrendszerrel erre a növekvő igényre is megoldást nyújtunk.

Tűzjelző távfelügyelet

Tűzjelző központok tervezése, kivitelezése, tűzjelző központok riasztásainak saját központunkba történő továbbítása, szükséges intézkedések megtétele.