Távfelügyelet

 

A Pandant TMSZ Kft. az alábbi területeken nyújt távfelügyeleti szolgáltatásokat:

Rendszerfelügyeleti és helpdesk szolgáltatások

A rendszerfelügyeleti tevékenységünk elsődlegesen távközlési-, adatátviteli-, informatikai hálózatok, műszaki rendszerelemek távoli monitorozását, az észlelt hibák beazonosítását és megoldását fedi le, saját telephelyen vagy az ügyfelekhez kihelyezetten működő rendszerfelügyeleti- és helpdesk csoportjaink által, 24 órás munkavégzéssel.

Call Center szolgáltatás

Megszakítás nélkül üzemelő call centerünkkel nagy mennyiségű hívások fogadását, valamint kimenő kampányok (tartozáskezelés, akciók, tájékoztatások...) lebonyolítását vállaljuk Megbízóink felé, magyar és angol nyelven.

Flottafelügyelet

A Pandant Flotta a Pandant TMSZ Kft. legmodernebb, GPS technológiát felhasználó műholdas flottakövetõ szolgáltatása. A rendszer tetszõleges idõzítéssel tájékoztatja a szállítójármű tulajdonosát a járműve pozíciójáról, valamint az általa kért egyéni mutatók aktuális alakulásáról. A 24 órás, magas szakmai színvonalú diszpécserszolgálat és a modern kommunikációs szoftver biztosítja a naplózást és a folyamatos figyelõszolgálatot, emellett az ügyfél saját igényeinek megfelelõen választhatja ki a jelentések gyakoriságát, tartalmát, a megfigyelt mutatók összetételét.

Gépjárművédelem

A GPS-en keresztül működõ műholdas helymeghatározáson alapuló rendszer a beépített riasztó és vezérlõegység segítségével érzékeli a járműbe történõ illetéktelen behatolást, és mobiltelefon segítségével riasztásjelzést küld a 24 órás diszpécserközpontba. Itt a riasztás pillanatától nyomon követik a jármű mozgását, és a kivonuló szolgálattal együttműködve elõsegítik az ellopott jármű gyors megtalálását és a szükséges hatósági intézkedést. A jármű külföldi védelméhez az EUROWATCH 33 európai országban üzemelő vagyonvédelmi szolgáltatóinak egyedül­álló hálózatát vehetik igénybe.

Jelzőrendszeres távfelügyelet

Több mint tíz éve Magyarországon is felfigyeltek az idős és fogyatékossággal élő emberek mindennapos életére. Rengeteg alapítvány, intézmény, egyesület jött létre ezen emberek és családjaik megsegítésére. Ezen kívül hazánkban hatályos jogszabály is kötelezően előírja a 10 ezernél nagyobb lélekszámú települési önkormányzatok részére a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás bevezetését, hogy az idős, beteg esetleg fogyatékos emberek megfelelő szintű gondozásban részesülhessenek. Erről rendelkezik az 1993. évi III. törvény - a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról. Az általunk forgalmazott Jelzőrendszerrel erre az elvárásra nyújtunk megoldást.

Tűzjelző távfelügyelet

Tűzjelző központok tervezése, kivitelezése, tűzjelző központok riasztásainak saját központunkba történő továbbítása, intézkedések megtétele.

 

Cultural Education provides you with unmatched writing services for admission essays, essays, term papers, research papers, literature reviews, theses and home of the best custom academic writing services!


Pandant TMSZ Kft. - 1045 Budapest, Istvántelki u. 8.
Tel.: +36 1 370 2333 - Fax: +36 1 422 1651
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - www.pandant.hu