Mérőszolgálat

 

A Mérő-ellenőrző szolgálat felkészült szakembergárdájával 1990-óta végez mérési és ellenőrzési feladatokat a távközlés és a műsorszórás területén. Szolgáltatásaink 2007-től kiegészültek cellás (mobil) hálózatok vizsgálataival is. A korszerű műszer és járműparkkal rendelkezünk a megbízható, minőségi szolgáltatások érdekében.

 

Mobil hálózatok mérései 

Az elmúlt közel 7 évben GSM/GPRS, 3G, 4G, valamint TETRA hálózatok mérésében szereztünk tapasztalatot. A mérések során kültéri hang- és adat minőség vizsgálatokat végzünk. A méréseket szükség szerint feldolgozzuk, kiértékeljük, térképes, illetve egyéb riport formátumban adjuk át.

A kültéri mérések mellett beltéri vizsgálatokkal (pl.: ügyfélpanasz kivizsgálás, megvalósítás előtti vizsgálatok...) is foglalkozunk.

 

Zavartatás vizsgálatok

Adott területen tapasztalt rádiós eredetű zavartatás/feltételezhető zavartatás okának feltérképezése.

 

TV- és rádió műsorszóró mérések 

A rádió- és televízió adóhálózatok ellenőrző mérései alapvetően két csoportra oszthatók: az adóberendezések minőségi paramétereinek vizsgálatára és a levegőből történő mérésekre. Ez utóbbiak főként térerősség-mérésen alapulnak és a célnak megfelelően lehetnek ellátottsági besugárzás ellenőrző vagy egyéb mérések. 

mesz kocsik

 

Cultural Education provides you with unmatched writing services for admission essays, essays, term papers, research papers, literature reviews, theses and home of the best custom academic writing services!


Pandant TMSZ Kft. - 1045 Budapest, Istvántelki u. 8.
Tel.: +36 1 370 2333 - Fax: +36 1 422 1651
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - www.pandant.hu