Facility management

 

Társaságunk a létesítménygazdálkodási szolgáltatások területén teljes körű ingatlan üzemeltetési és e feladatokhoz szorosan kapcsolódó tevékenységekkel is foglalkozik.

Tevékenységünk túlmutat az ingatlankezelés és üzemeltetés hétköznapi nyelvezetben használt és értelmezett meghatározásán. Az ingatlannal, vagy ingatlanokkal rendelkező szervezetekre, társaságokra jelentős mennyiségű feladat hárul az ingatlanok üzemeltetésével, fenntartásával, karbantartásával kapcsolatban. Ahhoz nyújtunk segítséget jelenlegi és leendő partnereinknek, hogy tevékenységeiket a szükséges és előírt biztonságban és komfortfokozat fenntartásával tudják végezni.

Az épületekhez kapcsolódó szolgáltatások keretein belül épület karbantartási, javítási, kivitelezési, gyorsszerviz és egyéb műszaki szolgáltatásokat, takarítást, bútorozást, költözések lebonyolítását végezzük.Vállaljuk továbbá elektromos hálózatok, hűtés/fűtés rendszerek tervezését, kivitelezését.

A munkavégzésekhez kapcsolódó szolgáltatások közül létesítmények tűzbiztonsági, munkavédelemi szakhatósági előírásokban előírt felülvizsgálati, nyilvántartási szolgáltatásait végezzük.

Munkatársaink több éves szakmai tapasztalattal, közép és felsőfokú szakirányú képesítésekkel rendelkeznek a feladatok pontos és szakszerű teljesítéséhez.

Partnereink körében igen népszerű gyorsszerviz szolgáltatásunk, melyhez kisebb tehergépjárműveket, pick-up gépjárműveket tartunk fenn, melyek alapfelszereltségét képezik a szerviz és karbantartási feladatok ellátásához szükséges szerszámok, és az általánosságban használat anyagok, szerelési segédanyagok.

A szolgáltatás teljesítése során biztosítjuk a folyamatos telefonos 24 órás diszpécserszolgálatot a hibabejelentések fogadásához, kezeléséhez, rögzítéséhez és nyilvántartásához.

 

Cultural Education provides you with unmatched writing services for admission essays, essays, term papers, research papers, literature reviews, theses and home of the best custom academic writing services!


Pandant TMSZ Kft. - 1045 Budapest, Istvántelki u. 8.
Tel.: +36 1 370 2333 - Fax: +36 1 422 1651
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - www.pandant.hu